ourfamily

Alla inlägg under januari 2015

Av Sandra - 12 januari 2015 21:58

Idag har jag varit helt slut då meya vaknar en del under nätterna nu och är gnällig. Tror helt klart att det är mer tänder på ingång! Hon dreglar som tusan och man får byta blöja heeela tiden haha! Sen är nacken och ryggen hopplös! Tror vi måste köpa ny kudde till mig. Den är för tjock och formar sig fel. Är en stor dunkudde. Men tindra kom hem idag <3 då vart man genast på bättre humör! Vi har gjort läxor, tjejerna har busat och tindra hjälpte mig med maten. Sen har vi myst allihopa och sett film :) Det snöar som fasen ute! Mysigt så länge man är inne i värmen ;) det tycker jag väl bara för att jag inte har någon riktig jacka. Känner inte att det är värt att köpa nu nu heller då jag ska ner mer i vikt!
Imorgon ska tindra ta med sig Amelia hem så dom ska leka. Jag har bokat tvättstugan imorgon kväll så man får undan lite :)
Meya går då och då nu :) hon tog första stegen dagen innan nyår så 9 1/2 månad var hon :) lite tidigt kan jag tycka men hon blir så nöjd nu när hon går <3 snart springer hon för fullt! nä nu har bubblan somnat så jag ska göra älsklingen sällskap i soffan en stund innan det är dags för sängen.

Mys

Av Sandra - 11 januari 2015 21:19

God middag och mys hos mormor och morfar <3 nu har lilla bubblan somnat gott och jag o älsklingen ska mysa ner oss i soffan <3

Av Sandra - 11 januari 2015 14:06

Tror bestämt att vi måste packa in ungarna i bilen och åka upp till fjällen framöver :) Nu har jag fått alla papper hem som hör till firman och jag har köpt lite möbler jag behöver. Är några saker kvar att köpa. Åh vad jag längtar!! Den 1 februari så är det dags :) jag hade aldrig vågat ta det här steget utan min underbara man som stöttar mig. Det är en underbar känsla att veta att man har en man som peppar och stöttar i alla lägen! Han tror på mig! Mycket mer än jag tror på mig själv ibland :)
Igår var vi på bio och såg hobbit 3 medan meya var och badade med farmor o farfar :) efter det så bytte vi bara bil då meya sov. Åkte en sväng så hon fick sova. Sedan gick vi på birsta en stund. Idag jobbar Christian så vi har mest tagit det lugnt, städat lite och vilat :) När han slutar så åker vi hem till mamma och pappa på middag.

Äntligen så lyser våra lampor I köket! Efter ett års väntan haha. Det var en kille på Christians jobb som är elektriker som kom hit och fixade! Guld värt!! Inget vi kunde göra själva iaf :)

Av Sandra - 8 januari 2015 22:06

Iihh snart firar jag och älsklingen våran 2 års dag <3 meeen vi smygfirar lite nu också ;) nästan alltid myskväll här hemma faktist :) Jag håller på att lägga meya nu och läste precis på fb att det väntar ett bubbelbad till mig och massage :D så fort lilla bubblan har somnat så ska jag tippa ut och krypa ner i badet! Idag köpte jag födelsedags present till älsklingen innan jag hämtade honom på jobbet. Sedan åkte vi till mamma och käkade middag där :) Efter det så handlade vi lite mat och åkte förbi christians syster och lämnade ett blöjpaket till lillen, på hemvägen.

Försökte få till lite tid att rita idag, gick väl sådär :) Och när meya vaknade så gick jag in för att plocka upp henne ur sängen. Hon började stört grina!! Jag hade glömt att ta av mig glasögonen haha så fort jag tog av mig dom så lugnade hon ner sig :) vart väl skrämmande lik moster haha ;) <3

Av Sandra - 8 januari 2015 12:25

Igår och inatt har bubblan varit knepig i magen så vi har mest varit vakna, strö sovit lite sådär :p nu är hon lite bättre iaf :) Nu till morgon har vi käkat frukost, slängt in tvätt, lekt, badat liten dam och den stora damen har sminkat sig. Har inte brytt mig på ett par dagar men man känner sig ju fasen som 7 svåra år när man inte fixar till sig! Känns nästan som man går hemma och är sjuk. Helst av allt skulle jag nog sminka mig och fixa håret varje dag :) men fullt så mycket hinner jag inte känner jag. Jag måste hinna med att städa, tvätta, grejja med meya, tindra, laga mat och rita meeeer! Så man får prioritera dagarna haha ;) Nu har det lilla vilddjuret somnat så nu ska jag koka kaffe och skissa på en text i yttepytte format ;)

Av Sandra - 7 januari 2015 16:09

Idag har det städats! Mamma har varit här och tjattrat, städat och ätit lunch med mig och myst med meya <3 Nu står maten i ugnen och jag har tänt ljus överallt!! <3 mysfaktor deluxe! Har precis lagt meya nu ogh älsklingen kommer väl hem om ca 30 min, lagom tills kycklingen är klar :) sen lär väl han gå och träna då kan jag och meya bada lite och ta det lungt. Nu har jag bokat tid på vårdcentralen så får man kolla så man är fullt frisk nu då :p På fredag kommer paulina förbi, trevligt trevligt ;) äh jag ger upp! Har inte så mycket att skriva! Vardagar är enformiga helt enkelt haha nån annan som gjort nått skojj? :p

Av Sandra - 6 januari 2015 17:26

Inatt/imorse när jag klev upp för att gå på toa som den gamla tant med liten blåsa man är! Så vart det precis som jag fick en tryckande känsla över öronen och det lixom susade. Vart väligt yr. Tog mig in på toaletten och sakta men säkert tillbaka till sängen. Fick dock ta emot mig mot sängen. Kändes precis som jag skulle svimma. Även när jag låg ner kändes det likadant :/ gick över efter ca 10 min så jag kunde somna iaf. Var en riktigt otäck känsla!
Idag åkte vi iaf en sväng på drakborgen sedan for jag och meya till mormor och hälsade på :) åt, sov och busade där innan vi hämtade pappsen på jobbet <3 nu har vi nyss käkat middag så älsklingen ska gå och träna, meya ska vila och jag ska väl försöka göra ingenting :p imorgon kommer mamma hit :) Jag och hjärtat har ju små kollat lite på hus men inte hittat det vi verkligen vill ha. Men så kom vi ju på att det är nog inge dyrare att bygga ett nytt. Nyckelklart på en gång. Så efter firman kommit igång så går vi ta oss en närmare titt på det och jämföra olika bolag, priser och hus :) kommer ju behöva större om ett par år iaf när vi planerar en liten plutt till <3

Av Sandra - 6 januari 2015 00:23

Inatt hade tindra det jätte jobbigt med öroninflammation så hon fick alvedon sedan kröp jag ner i sängen med henne och tröstade henne <3 våran lilla go skrutt. Efter en timme ungefär så blev det lite bättre så hon kunde somna tillslut. Så jag gick o la mig. Christian har världens hosta så vaknade ibland av hans hostande :p sen kom tindra in av en mardröm så fick stoppa om henne igen och hon bad om att få sova till 10 haha. Jag sa att hon får sova tills hon vaknar då vi fick vara uppe halva natten med det onda örat. Vi vaknade vid 9. Åt frukost sen vilade jag med meya en stund medans christian och tindra spelade nå dataspel. Sen vart det lite plock hemma innan vi gav upp och for på en roadtrip till Hudiksvall. Vi hade inte planerat nån middag ändå eftersom tindra skulle till pappa sin så tänkte vi äta ute. Men det vart lite senare så tindra fick välja istället så donken i huddik vart det haha :p Meya sover och vi har precis tittat på film så nu ska man krypa ner under täcket :)

Meya och tindra har busar massa idag. En av meyas favorit sysselsättningar är nog att klättra över sin syster :p <3

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards