ourfamily

Alla inlägg under januari 2015

Av Sandra - 21 januari 2015 19:49

Fick bild från min kusin Marie från ett födelsedags kalas för ca 10 år sedan. Helt sjukt att se hur mycket man förändras! Både jag och Paulina var med på kortet och båda ser heeeelt annorlunda ut! Riktigt kul att se gamla kort på sig själv. Jag tycker vi ser sjukt mycket bättre ut nu ;) man åldras som ett fint vin :p men jag skulle dock vilja ner på den där vikten igen. Men det fixar jag :)

Av Sandra - 21 januari 2015 14:40

Ja vad har hänt? Inte mycket faktiskt. Ett besök på akuten härom natten. Sen har jag bokat tid på vårdcentralen för att kolla så att allt är som det ska eftersom min kropp har börjat uppföra sig väldigt konstigt på senare tid. Har mått ganska bra både idag och igår. Lite illamående ibland men annars ganska bra. Jag måste komma ihåg att äta! Ofta när jag glömmer att äta mat på hela dagen och bara får i mig kaffe så blir jag svimfärdig men det är ju inte så konstigt! Hur dum får man vara :p aja jag jobbar på det iaf! Frukost, lunch och middag!

Det går bra för älsklingen att lägga meya nu :) riktigt skönt faktiskt! Jag brukar gömma mig på Tindras rum och kika på tv. Försöker få tid till att rita på några tatueringar men det går sådär då meya blir skit irriterad när jag sitter och ritar! Jag ska ju sitta på golvet och leka såklart!! Haha bus troll <3
Idag blir det tacopaj till middag. Christian ska göra för hans är sjukt god :p
Lagt meya för en tupplur nu så kanske man hinner få i sig lite kaffe ;)

På lördag ska jag, Paulina, carro, Kajsa och Amanda äta middag och gå ut. Det ska bli kul :) en riktig tjejkväll med andra ord.

Av Sandra - 18 januari 2015 18:19

Igår kväll myste vi ner oss i soffan allihopa och tittade på film. Det vart mindre mysigt för min del då jag plötsligt fick extremt ont i benet/ljumsken och höften typ. Svårt att förklara. Det spelade ingen roll vad jag gjorde så värkte det nått sinnessjukt! Ringde sjukvårdsrådgivningen efter 2 timmar då det inte gick över. Dom rådde mig till att åka in till akuten så jag inte fått någon propp. Så Christians bror körde mig dit då Christian var tvungen att vara hemma med tjejerna som låg och sov. Dom tog inte massa prover men kunde inte se nått mer än att jag har en liten infektion inteafnfektion kroppen. Jag fick stark smärtstillande och åkte hem. Kom hem runt 03.00 och älsklingen hade väntat uppe <3 kunde somna tillslut iaf. Idag är det bättre men värker lite som ett band över höfterna. Tindra var så fruktansvärt mysig och go imorse!! Hon ville göra frukost till mig <3 jag fick mackor med gurka på och mjölk :) mammas go skrutt <3 hon gjorde mackor till Christian också och han gjorde gröt till henne :) sen åkte vi till nedansjö och körde lite skoter allihopa. Tindra kände sig trygg att åka med Christian så hon tyckte det var roligt :) efter det åkte vi på birsta med mormor och morfar. Tindra fick nya skidor, pjäxor och stavar. Hon ville sedan följa med dem hem och sova där så vi hämtade hennes saker och körde dit dom.

Så nu försöker jag ta det lugnt bara medans älsklingen busar på golvet med bubblan :p

Av Sandra - 17 januari 2015 13:31

Imorse åkte vi på skridskoskolan :) tindra har blivit super duktig att åka! Meya låg i vagnen och tog en tupplur när vi var där. Väckte henne lagom så hon skulle vara trött när vi åkte dit. Var blåsigt så kändes mycket kallare än det faktiskt var så pälsade på både meya och tindra rejält. Sedan åkte vi iväg och käkade lunch. Efter det åkte vi till mormor och morfar för att hämta Tindras madrass så hon kunde åka lite. Var bara på baksidan och åkte då det är bra backar både för att tindra ska kunna ha roligt och meya få prova att åka lite :) så jag, meya och tindra åkte madrass några gånger innan Christian kom med meyas pulka så han kunde dra henne i den. Gick då upp till stora backen vid kyrkan men där åkte jag och tindra bara en gång, sen ville hon gå tillbaka till skolan ( var så trångt och mycket folk i stora backen) Nu är vi inne och värmer oss. Kanske ska spela lite Uno medans meya vilar :) imorgon ska Christian jobba. Undra vad vi ska hitta på då. Kan nog komma på nått pyssel. Nu ska jag ta en Alvedon mot huvudvärken som aldrig släpper!

Av Sandra - 16 januari 2015 21:30

Dagen började i samma anda som de andra dagarna. Sjukt ont i huvudet och magen men blev sakta men säkert bättre under dagens gång :) Så hoppas att det lättar helt snart! Christian tror att det mest beror på stress :p Så kan det ju vara. Nu sitter jag nerbäddad i Tindras säng och ser film med henne medans Christian provar att lägga meya. Han och carro har båda tjatat om att jag behöver gå ut med tjejerna en kväll så blir kanske en sväng nästa lördag :) måste se så att det funkar för Christian att lägga henne först och främst. Hon kan vara ganska krånglig mot kvällen och det är bara mamma som gäller. Jag gömde mig nu så får se om det funkar :) imorgon åker jag och tindra på skridskoskolan och sedan ska vi ut och åka pulka i backen allihopa :)

Börjat fixa en tribal som var riktigt kass i färgen :p lite skillnad tror jag allt!

Av Sandra - 15 januari 2015 21:08

Ja det är bäst man börjar krya på sig riktigt snart för det börjar nalkas massa jobb framöver! Jobb och planering, samt att jag ska komma igång med ett bokföringssystem m.m Tur jag har älsklingen som tar hand om mig <3 imorse fick jag sova ut medans Christian tog hand om tjejerna. Gjorde tindra iordning för skolan och tog upp meya när hon vaknade. Jag vaknade ju såklart med samma brutala huvudvärk och hemskt ont i magen! Hoppas det blir bättre snart! Man får helt enkelt försöka vila så gott man kan. Nu håller jag på och lägger meya så ska vi pussa tindra godnatt sedan. Nä jag har inte mycket mer att skriva :p huvudet värker så nu skoter jag inte det här ;)

Av Sandra - 14 januari 2015 20:17

Har mått riktigt dåligt idag. Älsklingen fick komma hem från jobbet och hjälpa mig. Orkar ingenting. Noll energi i kroppen! Haft en riktigt puss dag med andra ord!

Måste köpa Alvedon imorgon också för huvudvärken släpper fasen aldrig och treo hatar jag. Vill spy när jag dricker det.
Snart blir det en dusch eller ett bad och säga godnatt till skruttan innan man kryper ner under filten i soffan. Meya har precis somnat så man får hoppas på att hon sover hela natten nu då :) hon har gjort det de senaste två nätterna iaf.

Ny

Av Sandra - 13 januari 2015 11:17

Imorse kom Kajsa förbi med ägg, jag tänkte göra amerikanska pannkakor till middag idag och insåg att vi inte har ägg hemma! Så smsade Kajsa och frågade om hon hade några. Vilket ilands problem haha. Men jag har varken bil eller vagn hemma så har ingen större lust att kånka på meya till affären. Vi drack lite kaffe och pratade strunt. Tindra är på skolan och meya har precis somnat så jag ska fortsätta med städningen. Snart kommer mamma och Marie förbi på kaffe också. Köpte en ny telefon härom dagen. Då kan jag använda gamla som företags telefon så slipper jag lämna ut mitt privata nummer :)

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards