ourfamily

Alla inlägg under december 2014

Av Sandra - 5 december 2014 09:03

Känner mig riktigt trött idag Zzzz! Meya vaknade till vid 1 så jag fick somna om vid 02.30 Får se om man hinner vila något med henne innan skruttis slutar. Idag står inte mycket på schemat. Kanske bakar något om man får lust och tid. Just nu känns det som att det blir en tidig kväll iaf :p imorgon är det dags för skridskoskolan :)
Nä jag är för trött för att skriva :p på återseende!

Av Sandra - 4 december 2014 19:09

Var lite av en tidsoptimist imorse. Skickade iväg tindra på skolan sen trodde jag bestämt att jag hinner nog vila en stund till innan jag skulle hämta marie :p sen hittade jag inte hemma nycklarna och sprang runt som en höna utan huvud här hemma!! Hittade dem tillslut i godis skålen på micron. Har ställt en släde där istället för vanliga skålen jag slänger nycklar i ;) vi kom tillslut iväg och hämtade marie, sen åkte vi på birsta och strosade omkring där. Mormor hämtade tindra och var hemma en stund med henne innan vi plockade upp henne. Tindra ville att hon, meya och jag skulle gå på stan så det gjorde vi <3 strosade omkring och kikade på alla fina lampor. Sen köpte vi varmkorv och tog en promenad på smågatorna :) Nu har vi varit hemma ett tag, ätit middag och gjort läxa. Christian är uppe och tränar så jag har gjort lite glögg och gotta till tindra <3 så nu är vi bänkade i soffan framför en film medans vilddjuret river lägenheten haha nädå ;) men hon stal bordsduken iaf!

Mötte en hårt arbetande dam på sweet poison också haha ; p

Av Sandra - 3 december 2014 16:03

Min man är underbar! <3 igår kom han hem med blommor och choklad :D sen gjorde han go middag (indiskt) <3 snart ska vi på soft corner och äta.

Av Sandra - 3 december 2014 14:49

Igår kväll så julpyntade jag och skruttan lite när meya hade somnat <3 idag har först små kusinerna bakat pepparkakor och sedan tindra och amelia när dom kom hem från skolan. Nu sover meya och tjejerna sitter och kikar igenom album från när jag och Christian var små hehe <3 När älsklingen kommer hem ska vi ut och äta middag med hans syster och hennes karl. Då ska farmor och faster passa småglinen ;) dom får det dom gör med våra vilddjur mohahaha :p stina lär ju föda när som helst så kul att hinna ut och äta gott på resturang innan nästa lilla vilddjur kommer :p

Av Sandra - 2 december 2014 11:42

Efter jag gjort iordning tindra för skolan så tog jag o fixade till mig själv och gjorde min standard frukost. Havregrynsgröt med hallon. Meya vaknade vid nio, efter jag matat henne så satt jag snören på alla julklappar. Nu är det bara några kvar att köpa :) mamma kommer förbi en sväng sedan. På torsdag ska jag och skruttarna på stan med marie :)

Köpte denna söta lilla hårklämma på sweet poison :)

Av Sandra - 1 december 2014 22:12

Idag kom skruttan hem <3 var en elak mamma och började med matteläxan haha men nu är ju den ur världen :) sen har tindra och meya busat.. meya vart överlycklig när hon vaknade och storasyster var hemma igen :D jag har sprungit massa i tvättstugan så faster kajsa var supersnäll och var med meya medans jag tvättade. Brukar ta med henne ner men är lite bök nu när man hade en del tvätt och ingen bärsele :) Fick skynda mig att slå in tindras julklappar på förmiddagen i7ånnan jag hämtade henne på skolan. Hon fick två i förtid :p När älsklingen kom hem så stack jag upp och tränade ben. Jag tog 115 kg i pressen iaf. Vill inte lägga på mer när man är ensam men mer krut fanns det helt klart kvar. Körde 10x3 lätt. Tindra sover nu och jag nattar meya. När hon somnat så ska jag återgå till att fixa naglarna :)

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards