ourfamily

Alla inlägg under december 2014

Av Sandra - 9 december 2014 15:22

Nu har jag hunnit rita lite på karins tatuering . Hon vill ha en drömfångare med alla barnens samt barnbarnens namn och datum. Sen ska den ju som sagt kunna byggas på allt eftersom det blir fler barnbarn ;) lär ju bli en till här också så fort jag kommit ner i min målvikt :p<3 nu ska jag börja med maten innan älsklingen kommer hem :)

Av Sandra - 9 december 2014 12:09

Äntligen är mitt svarta hår tillbaka!! Jag fick en period då jag trodde jag var less på det svarta men oj så fel jag hade! Detta är JAG :) måste bara sluta få små fix idéer :p

Av Sandra - 9 december 2014 11:41

Nu börjar även jag bli förkyld :p aja inte mycket att göra åt! Inatt sov bubblan från 21 till 09. Jäkligt skönt att få sova hela natten. Igår var vi hem till christians föräldrar för hans mamma fyllde år. Vi fikade där sedan åkte vi hem och la meya. Christian hjälpte mig att färga håret. Svårt att få med allt själv när det är så tjockt :) vilken färg blev det tro? ;) bild kommer nog senare idag. Nu håller jag på att lägga meya för en tupplur och sedan ska jag fixa till mig och spåna lite på vad jag ska göra till middag :)

Av Sandra - 8 december 2014 16:36

Som ni kanske ser så provar jag med ett lite juligare tema på bloggen såhär i tid till julen :)   

Av Sandra - 8 december 2014 11:31

Tindra har varit lite snuvig men det bröt aldrig ut på henne som tur var <3 däremot åkte meya på en riktig förkylning, snorig och hängig men lika glad ändå :p I lördags släppte hon bordet och stod alldeles själv!! :D hon hade inte tid att hålla i sig för hon skulle suga på tummen och dra sig i örat haha. Och jag då!! Bara stirrar på henne och gapar en bra stund innan jag utbrister: HON STÅR!!! Ingen var ju såklart framme med kameran. Men det gör inget, såna stunder är roligare att uppleva än att vara för upptagen med att dokumentera <3 tindra tycker det är roligt att hon lärt meya att gå och hålla henne i handen. Hon lär sig fort när hon ska hänga på storasyster <3 nu ska jag och meya vila en liten stund.

Av Sandra - 8 december 2014 00:36

Idag har christian, tindra och meya varit i sidsjön och matat änder medans jag grejjade här hemma. När dom kom tillbaka så åkte vi iväg och tog en pizza. Väl hemma igen så skulle vi göra pepparkakshus men det var ju såklart trasigt i förpackningen :( men men det hindrade väl inte oss från att dekorera bitarna :p Efter det så åkte christian iväg och köpte nya skridskor så han skulle kunna åka med tindra. När han kom tillbaka så packade vi in hela familjen i bilen och åkte till gärde så tindra skulle få prova sina nya och självklart få åka med christian <3 hon tyckte det var riktigt roligt! Alldeles rosenröd om kinderna vart hon. Meya tittade en stund sen sov hon mest :) bonus farmor och farfar kom dit också, dom ville väl se christian på skridskor efter alla år haha ;) men det gick ju förvånansvärt bra! Han fick väldig ont i fötterna efter över en timme på isen. Kan bero mycket på hans fot som han har problem med. Men dom var super duktiga båda två! :) nu ville tindra ha hockyklubba också :p vi får väl kika på det. När vi kom hem från gärde så åt vi lite mat och jag o tindra ritade en stund innan det var dags för sängen. Nu sover alla utom jag :p meya var lite krånglig då hon börjar bli förkyld men nu sover hon iaf och jag ska snarka nu jag med :) natti natti!

Av Sandra - 6 december 2014 17:12

Ja då var det lördag :) vi var på skridskoskolan imorse och skruttan var super duktig! :) efter det övveraskade christian tindra med att åka och köpa nya skridskor <3 hon vart jätte glad lillstumpan. Christian fick väl krupp när han skulle ta på henne dom gamla haha. Efter det åkte vi och köpte skor till hela familjen så nu har alla nya skor :p köpte ett nytt fleece underställ till tindra också så hon är varm och go. När vi kom hem så åt vi lunch och sedan kom mormor och morfar för att hämta tindra. Dom åkte på julskyltningen uppe på norra berget. Nu har jag och tindra precis varit iväg och handla lördagsgodis. Efter maten blir det film och mys i soffan <3

Brödet vart väldigt populärt. Tindra älskade det men petade bort mandeln hehe :p

Av Sandra - 5 december 2014 18:37

Nu har jag och tindra provat att göra brödet som min syster brukar göra, så sjukt gott! Det ser fint ut och luktar sjukt gott iaf så vi kanske lyckas ;) Christian är på middag med jobbet och meya vilar lite. Imorgon blir det skridskoskola sen kanske baka lite mer :) är mysigt att baka nu när julkänslan börjar infinna sig liiite. Jag är fortfarande grinig för att det inte är någon snö :( om det ska vara jul så måste det komma snö! Nu ska jag gå och kika på våra skapelser i ugnen :p kort kommer om vi inte tabbat oss haha ;)

Yrvädret rev sönder massa toapapper också :p

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards