ourfamily

Alla inlägg under december 2014

jul

Av Sandra - 25 december 2014 17:01

Julen har varit väldigt mysig <3 vi firade med heela stora familjen :) vi åt julfrukost hos mamma och pappa på morgon sedan vid 15.00 så såg vi kalle anka här hemma. Drack glögg och åt choklad. När kalle var slut så åkte vi upp till lokalen allihopa :) där åt vi julmat och lekte lekar innan tomten kom och delade ut alla paket. Tomten läste på paketen och tindra var super duktig och delade ut dem :)<3 båda våra tjejer fick super fina julklappar och tindra vart nog mest glad över sin sluschy maker :) så den ska hon prova så fort hon kommer hem från pappa sin. Jag ska passa på att göra iordning hennes rum med alla fina saker hon fick till rummet också. Nya sängkläder,spegel,dekorationer och fina kuddar o filt :) Meya älskade alla paketen men hon ville mest klättra upp och sätta dig ovanpå dem haha. Nu ställer hon sig upp ofta själv. Helt utan stöd! Hoppas hon inte börjar trava iväg och gå för tidigt. Vill ju helst att hon ska passera 10 månader och gärna en bit till. Dom har en tendens att slå sig mycket om dom börjar gå för tidigt.
Jag fick också superfina julklappar! Fick en väska av älsklingen som jag vart totalt förälskad i :) <3 sen fick jag två aromabrännare av små tjejerna <3 tycker dom luktar så underbart. Idag tog vi en liten roadtrip till indal för att lämna tindra till sin pappa och för att meya kunde få sova gott i bilen. Hon är ganska sjuk lillstumpan så hon sover ganska bra i bilstolen där hon sitter mer upprätt så hon slipper hosta :)
Nu vilar meya och christian fixar mat. Sen ska vi bänka oss i soffan och ha en riktigt slapp juldag!. Nu har jag nästan alla bilder på systemkameran men bjuder på några från mobilen så länge.

God jul <3

Av Sandra - 23 december 2014 12:12

Allt jag skrev igår försvann :( äh jag får summera! Igår var vi på birsta och shoppade de sista julklapparna. När vi var klar så skjutsade jag tindra till pappa sin. Sen hämtade jag älsklingen på jobbet och han köre mig till tommie, då jag skulle tatuera mig. Så nu har jag börjat baka in den andra armen med rosor :) meya hade kräk kalas igår kväll så vi fick en hel del tvätt. Hon är slemmig i halsen och hostar när hon ska sova så allt kommer ju upp igen. Stackars lilla bubblan <3 vi får ge henne mindre mängder och oftare om kvällen så hon får behålla det iaf ett tag så kroppen hinner tillgodogöra sig näringen iaf. Annars är maten/vällingen bara ner och vänder. Ja där fick ni lite mysig information ;) idag har jag städat och fejjat på. Mamma har varit här och grejjat lite med mig, plus att hon var snäll och tog med sig tvätten. Nu ska meya försöka vila en stund och ikväll kommer tindra hem igen <3 hon ska vara hemma på julafon :D

Av Sandra - 21 december 2014 22:04

Min rygg och nacke är helt väck! Fyy och bläää!!! Ett varmt bad kanske hjälper. Imorgon blir det iaf birsta med mamma och syrran. Sen ska jag iväg och tatuera mig woohoo! :) Kommer nog sova som en stock inatt känner jag. Nä idag finns det inte så mycket mer att säga :p nu blir det soffläge.

Cover up

Av Sandra - 20 december 2014 23:45

Onödigt fakta

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv:

hmm jag skulle nog säga att jag är kärleksfull vilket jag tycker är en av de främsta egenskaperna. Sen är jag ordningsam och punktlig :)

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: 

Jag blir lätt stressad, har ibland svårt att ta ett beslut, vill alla andras bästa till bekostnad av mig själv ibland.

Vad är du rädd för? 

Att förlora allt underbart i mitt liv <3

Vad är du mest nöjd med hos dig själv utseendemässigt?

Hm då skulle jag nog säga mitt hår och mina ögon :)

Det roligaste jobbet du haft eller har: 

Det roligaste blir nog nu när jag startar min egen firma! Att jag vågat ta steget att göra det jag verkligen brinner för :)

När grät du senast? 
Oj tror det var typ 3 dagar sedan. Var ett hormonstint vrak haha!

När skrattade du senast? 

Bara för en liten stund sedan. Älsklingen och våra döttrar sätter ett leende på mina läppar varje dag <3

Vilka åkte du bil med senast? Min man och våran minsta lilla dam.

Vilka åt du mat med senast? Älsklingen på q bar. Han hade ordnat en liten dejt kväll åt oss med bowling och god mat <3

Vad var du rädd för när du var liten? 

Mörkret, och traktorer haha knäppt men traktorer har alltid skrämt mig :p

Vad ville du som liten bli när du blev stor? 

Jag har velat bli många saker men frisör, fotograf, florist... jag har nog alltid dragits till kreativa yrken :)

Värsta smärtan du råkat ut för: 

Hmm ja det gör ont att föda barn men det är en tillfällig smärta som är sååå värt det. Att bli sviken smärtar nog mest av allt.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: 

Att få tindra och meya är det underbaraste som har hänt! Och att jag kunde träffa och gifta mig med världens underbaraste man. Det är några av sakerna som gjort mig riktigt lycklig i mitt liv <3

Någonting som gjort dig riktigt ursinnig och ledsen någon gång i ditt liv: 

Ja men det behöver jag inte gå in på!

Har du någonsin sportat? 

Japp jag har ridit, boxats, dansat, judo
Trooor det var allt.

Någon du ser upp till: Min man som alltid finns där. Min pappa och min syster :)

Lite mer personliga frågor

Har du någonsin tagit eller provat droger? 

Absolut inte! Skulle aldrig tänka tanken heller!

Har du rökt? 

Ja jag har tjuvrökt och feströkt när jag var yngre och korkad :p

Har du snusat?

japp samma som ovan. Men vart mognare och insåg hur vidrigt det är.

Har du druckit? 

Yes

Hur ska en kille vara eller se ut för att du ska falla pladask? 

Precis som min man! Han tog mig med storm! Trodde aldrig att sån kärlek existerande men oj så fel man kan ha <3

Finaste komplimangen du fått: 

Jag får fina komplimanger dagligen svårt att välja en favorit :D

Antingen- eller-frågor

Storstad eller landet?

 Landet! Mycket lugnare och skönare.

Kött eller fisk?

oj det blir nog kött

Hund eller katt?

hund eller sphynx har jag nyligen förälskat mig i

Vin eller öl?

Beror på vad man äter till. Men öl funkar oftast.

Charter- eller skidsemester?

inget av det! Skidor åker jag inte och ska vi utomlands så hyr vi hus.

Sverige eller utlandet?

Sverige!! Jag trivs alltid bäst på hemmaplan. Nog för att det är mysigt att åka utomlands nån gång.

Ljushåriga eller mörkhåriga killar?

brunt hår, som christian ;)

Sommar eller vinter? 

Svårt val! Både och är mysigt men sommar väljer jag nog. Då slipper man alla varma kläder.

Vår eller höst?

höst! Utan tvekan. Såå vackra färger på hösten <3

Flyg eller tåg? 

Flyg så jag slipper bli åksjuk.

Bil eller buss?

BIL!

Av Sandra - 20 december 2014 21:24

Vart en liten dejt night denna lördag <3 tindra åkte till mormor på eftermiddagen eftersom moster kommer hem idag så ville hon sova där och vara med helena :) Vi discobowlade och åt middag på q bar. Riktigt god mat var det där :) Nu har christian gått med i en grej på sitt jobb där vi betalar 200 kr om år och kan då boka bowling bana när som helst :) så efter helgerna blir det disco bowling med skruttan också <3 Nu håller jag på att lägga meya sen ska jag ta mig ett bad som christian har gjort iordning. Sen lägger vi oss raklånga i soffan och kollar på film <3

Av Sandra - 19 december 2014 20:44

Nu är älsklingen ledig :) kan det inte vara helg jämt! Ja förutom att han har terroriserat mig sen han kom hem :p han började med att brotta ner mig på golvet och kittlade mig tills jag höll på att dö! Haha sen har han jävlats non stop :p meya försökte släppa soffan och ge sig iväg också men hon bedömde avståndet till gåbordet lite fel så hon stöp lillgumman <3 Nu är tindra äntligen ledig från skolan också! :) idag gick vi på birsta en sväng. Efter det så åkte vi och tvättade samt tankade bilen så nu är den ren och fin. På söndag ska vi klä granen <3 det blir mys. Nu ska jag lägga meya sen pussa på skrutt innan hon ska sova.

<3

Av Sandra - 17 december 2014 20:22

Idag kom lilla kusin ebbe och kusin edvin på besök så det vart bus och mys för ungarna <3 han var sååå söt! Världens goaste små knubbis kinder :D


Jag och tindra har pysslat lite idag och nu sitter hon och ritar med christian medans jag lägger meya :)

Av Sandra - 17 december 2014 12:35

Så fort meya har somnat så måste jag sätta mig och skriva en lista över vad som ska finnas på julbordet. Sen ska vi dela upp den på 4. Blir vi, karin/roberto, mamma/pappa och stina/emil som ska laga mat och handla. Lättast att dela upp det då vi är några stycken på jul! Är underbart att inte behöva flänga runt utan att vi samlas allihopa på julafton <3 alla 18 stycken hahaha :p vi har iaf hyrt lokalen för julklappsutdelning och julmiddagen. Innan tänkte vi att dom som vill får komma till oss och dricka lite glögg och se kalle anka :)
Vi sätter nog upp julgranen i helgen. Vill inte ha den uppe för länge då meya med största säkerhet INTE kommer lämna den ifred ;)

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards