ourfamily

Alla inlägg under oktober 2014

Av Sandra - 14 oktober 2014 14:58

Jag är hopplös! Nu håller jag på att storstäda mitt i helvetes förkylningen :p det är faktist riktigt roligt att bo så nära skolan för jag ser skruttan som är ute och leker flera gånger om dagen :D ? Fick ta en paus i städandet för att lägga mammiga meya :p hon är hopplöst mammig nu. Bara om jag åker iväg en snabb sväng på eftermiddagen el kvällen så skriker hon lungorna ur sig non stop tills jag kommer hem igen. Så ska jag göra nått så får jag passa på, på helgen från morgon fram till eftermiddag sen är det kört :p förmiddagen brukar i regel funka bra :)
Ikväll ska jag försöka hinna med att bleka håret igen också. Älsklingen får hjälpa mig. Har ju så jävla mycket hår så är väldigt jobbigt att göra det själv. Blir ju aldrig jämt fördelat om jag ska fixa det. Nä nu har jag vilat klart så åter till städningen!

Av Sandra - 14 oktober 2014 09:49

Idag har jag ingen röst! Den började ge upp igår kväll vilket roade christian en hel del :p så då vart man retad på hög nivå! Haha. Meya tittar på mig som jag vore knäpp så fo?t jag pratar med henne ;) aja om jag är tyst större delen av dagen så borde det väl bli bättre. Ska försöka vila så mycket som möjligt idag. När christian kommer hem och vi har käkat så ska vi nog åka ut på birsta och se om vi hittar en hoppgunga el dyligt åt vilddjuret :p Nu står hon i spjälsängen, tittar sig i spegeln och trummar på speldosan :) sjunger fint gör man också. Gårdagen spenderades på birsta med svärmor och christians systrar :) vart någon julklapp och tindra samt doftljus och några fotoramar. Måste ha nya in till sovrummet nu :)
Nä nu vart bubblan kinkig! Dags att sova.

Av Sandra - 12 oktober 2014 14:55

Ja älsklingen jobbar och skruttan dumpade mig och gick hem till olivia och meya sover :p men men what to do. Dom kommer alla att mysa med mig ikväll <3

Sitter och tänker på hur underbart mitt liv är idag! Jag har den mest romantiska och underbaraste mannen i världen. Han gör mig trygg och får mig ständigt att känna mig älskad <3 Han behandlar mig alltid med respekt och vi kan alltid lita på varandra :) han överraskar mig ofta och får mig alltid att skratta. Christian är mitt livs kärlek! <3 Vi har världens mysigaste skruttar som båda två är riktiga busfrön :p Tindra har blivit så stor! Och hon är så duktig på alla vis och jag är så stolt över henne min vackra lilla groda <3 Meya är ett litet vilddjur haha och hon älskar verkligen sin storasyster! Hela hon lyser upp när hon ser tindra <3 det finns faktist inga ord som räcker till. Jag älskar min familj med hela mitt hjärta!


You put your arms around me and im home <3

Av Sandra - 12 oktober 2014 12:23

Nu har pappsen åkt och jobbat igen :( hoppas han slipper bli allt för länge idag! Tindra kommer hem strax :) får se vad vi kan hitta på då <3 kanske gå ut en stund om det inte regnar :) mår skit men vi kan ju alltid ta en lugn promenad eller vara i lekparken en stund :) till helgen ska vi försöka lägga golv i tindras rum också så jag ska rensa och plocka ut därifrån under veckan så det bara är sängen kvar därinne. Nu ska vi få i oss någon lunch iaf :)

Vilddjuret som ska klättra på allt :p

Av Sandra - 11 oktober 2014 21:56

Idag har vi tagit det lungt. Jag och tindra har vikit massa tvätt hehe hon är duktig på att hjälpa till lillskruttan <3 mormor kom och stal henne vid ett idag och hon skulle sova kvar. Christian kom hem vid sju tiden så vi har myst och busat på golvet med bubblan. Ja hon skallade till skåpet på tvbänken idag också bara för att hon bara måste ställa sig upp överallt :p fanns ju inte så mycket att få grepp om där så det blev lite grin men gick fort över <3 nu sover lilltjejen och vi har snart sett klart på aladdin. Så nu ska jag massera älsklingen en stund så han kanske känner sig lite bättre i ryggen <3

Nu är han nyklippt min snygging ;)

Av Sandra - 11 oktober 2014 09:15

Vaknar och känner mig 10 gånger sämre än igår. Orkar inte vara sjuk nu, jag har inte tid med sånt trams :p Tindra har fått lite sovmorgon idag så hon snarkar än. Älsklingen jobbar och vi vaknade vid 7.30 Tindra och tim hade riktigt roligt igår så knycka honom får vi börja göra oftare :) dom leker bra ihop. Inge tjaffs och dom turas om o kompromissar! Nu sitter meya och gäspar igen :p tröttmössan våran ;) tror alla tjejerna i den här familjen är sömntutor. Nä nu ska jag ta rätt på vilddjuret som klättrar på mig :p snart en alvedon och lägga meya igen.

Av Sandra - 10 oktober 2014 18:48

Förutom att älsklingen måste jobba hela helgen :( aja inte mycket att göra åt. Han får ju en najsig lön sådär innan jul sen då och det är väl aldrig fel med alla ?lappar som ska inhandlas. Hade gärna haft honom hemma <3 idag har tindra lekt med tim och jag ska snart skjutsa hem honom. Meya somnade precis i min famn så la ner henne så hon får sig en liten tupplur lillstumpan. Mormor ville sno tindra någon dag denna vecka och skrutt tyckte att lördag- söndag blir bra så imorrn blir det bara jag och meya hemma. Jag får väl passa på att vila när hon sover. Känner att jag börjar bli sjuk :( sket ont i halsen och huvudvärken från helvetet. Men ska försöka vika lite tvätt och plocka ur några garderober så vi kan måla dem invändigt och köpa hyllor så vi får undan allt. Vi har ju inga hyllor i våra garderober men typ huuur mycket kläder som helst!! Nu längtar vi som fasen tills sängen kommer! Kommer sova som en prinsessa <3

Av Sandra - 9 oktober 2014 17:12

Resultat efter första blekningen. Behåller underhåret svart.

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards