ourfamily

Alla inlägg under februari 2015

Av Sandra - 14 februari 2015 20:28

Började dagen med att jag och tindra åkte för att köpa tårtor till älsklingen som fyller år idag. När vi var klara så plockade vi upp Christian och meya. Åkte till bowlingen där kubal hade familjedag. Bowlade, spelade golf och åt mat :) tindra börjar bli förkyld så tröttheten tog över mot slutet så jag spelade klart åt henne innan vi åkte hem. Hon slappade och vilade en stund i soffan medans jag och Christian plockade iordning till födelsedags fikat. Sen kom både Amelia och Alice hit. Jag gick med dem 3 ner på disco som var på ungdoms gården. Nu har iaf alla åkt hem och Christian är och hämtar tindra. Så hon ska få fika och borsta gaddarna innan hon hoppar i säng <3 imorgon vankas det jobb för mig så älsklingen tar med sig tjejerna på drakborgen en stund. Om inte tindra mår jätte dåligt imorgon dvs.

Pappsen köpte massa fina kläder till mig här är min nya kappa <3

Av Sandra - 12 februari 2015 15:52

Meya hade lite av en vaken natt så man är ganska slut som artist idag. Älsklingen jobbade hela natten och jag var vaken med meya hela natten. Hon somnade strax efter Christian kommit hem. Då tvär dog jag också men välling flaskan i våran säng haha. Tur det inte hade läkt ut massa! Christian gick med tindra på skolan sedan gjorde han tidernas godaste frukost <3
Jag har varit på banken och satt in pengar på företags kontot. Sen åkte jag förbi mamma och skrev ut några papper då våran skrivare inte vill samarbeta. Sen handlade jag lite små nödvändigheter till studion. Snart kommer farmor hit och passar meya. Får se om tindra vill följa med till studion eller om hon också vill vara hemma. Imorgon blir det jobb precis hela dagen så hoppas att man får sova riktigt inatt :)

Aj!

Av Sandra - 11 februari 2015 20:46

Fy vilken hemsk magkatarr jag har haft idag. Jag stressar på tok för mycket! Sen blir det ju inte bättre av att man alltid slänger i sig maten för äta har jag ju aldrig riktigt tid med :p och massa kaffe på det. Tindra har haft Amelia här hemma idag så dom har lekt. Efter städning, tvättning och annat tjaffs så fick jag ge upp en stund och krypa ihop som en daggmask i soffan med värme kudden. Jag hade inge annat val än att dra in spjälsängen inge vardagsrummet, proppa den med leksaker och slå på barnprogram så jag fick ta igen mig lite. Smärtan var olidlig! Meya var så nöjd så haha. Hon vart till och med sömnig där hon satt så fick gå ingen och lägga henne i sovrummet efter en stund. Imorgon ska jag tatuera älsklingen så ska testa nya maskinen på honom ;) tror det är grym!! Det borde den vara för dom där pengarna :) sen är den ju chock rosa mohaha.

Slagen hjälte

Skit rolig bok jag hittade på biblioteket :)

Av Sandra - 10 februari 2015 20:33

Var jätte mysigt väder ute idag men det är tur man har vagnen som rullator ;) haha var snor halt ute. När tindra slutade skolan så gjorde vi oss klar och gick ut en stund. Sedan var vi på biblioteket och kikade i böcker samt lånade några. En som jag ska läsa för tindra :) den verkade rätt rolig, handlade om två rika tvillingar som försöker ta livet av varandra men lyckas aldrig :p efter bibblan så gick vi och kikade vart dom ska ha disco på lördag. Sen en tur med bilen innan det vankades middag hemma hos farmor och farfar. Nu är vi hemma och jag har hunnit läsa lite för tindra och har precis lagt meya så nu ska jag försöka lägga mig på golvet och räta ut ryggen lite.

Första gången med skor. Blir lättare när våren kommer så man slipper vinterkängor :)

Av Sandra - 10 februari 2015 10:51

Känner verkligen att jag behöver en genomgång haha. Måste få lägga mig i ett bad med ansiktsmask, färga håret och grejja på. Får se om man kanske kan hinna med det ikväll när ungarna har somnat. Meyas feber är borta nu hoppas jag. Högst sannolikt tänderna alltså. Tindra var väldigt trött imorse och ville helst vara hemma men men man måste gå på skolan om man inte är sjuk. Så fick vara en ond mamma och göra henne klar ändå <3
Min nya maskin verkar dyka upp imorgon! Så ska premiär köra på älsklingen på torsdag när han kliver av beredskapen. Sen är jag fullbokad i helgen.
Ska färga håret riktigt blå svart denna gången! Känner att det är för mycket ljust i nu. Ser brunt ut! Fy vad tam jag känner mig :( jag gillar kontraster och lite hårdare toner. Startade dagen med en halv portion gröt iaf så det ligger under 200 kalorier. För en stund sen vart jag sjukt hungrig och sugen på något så jag drack ett stort glas vatten och borstade tänderna igen. Då vill jag inte äta! Smart va :p

Av Sandra - 9 februari 2015 15:16

Nu är älskade skrutt hemma igen! <3 Mormor kom hit och va med meya en stund medans jag gick upp på skolan och hämtade tindra. Meya har ju feber och sen är det som en isbana ute så onödigt att dra ut henne om man ändå kunde få lite assistans :p vet inte om det faktiskt är fler tänder på väg eftersom att hon bara har feber. Verkar ju inte förkyld. Sen dreglar hon massor och är väldigt mammig! Men febern var som bortblåst när storasyster klev innanför dörren! Fy så lycklig man kan bli haha så det vart bus för hela slanten ;) Våra små vildingar <3 nu sitter tindra och pysslar med alla hjärtans dag kort inne i köket medans jag fixar maten. Var tvungen att springa emellan och lägga meya nu bara för hon är helt slut lilltjejen.

Ja dom hittar då på ;)

Av Sandra - 8 februari 2015 20:13

Egentligen har vi haft en toppen dag! Vaknade vid 7. Gjorde god frukost och grejade på lite här hemma innan vi åkte på drakborgen en stund. Därefter åt vi lunch på Ikea. Sedan åkte vi en sväng med bilen då meya var super trött. När hon vakna så handlade vi några små saker till middagen. Bjöd mamma och pappa på pulled pork.
Trots att vi har haft en jätte mysig dag så är jag på nått konstigt vänster väldigt nedstämd och hat extremt lätt för att börja gråta idag :/ känns lite bättre nu än det gjorde på förmiddagen. Meya har åkt på feber. Det kan förklara varför hon har varit så mammig och gnällig. Så hoppas att hon inte blir jätte sjuk. Imorgon kommer älskade lilla skrutt hem <3 vi saknar vårat busfrö! Se om vi kanske kan ta en sväng på drakborgen den dagen hon är ledig från skolan. Var två dagar ledigt nästa vecka. Nu har jag lagt meya och hon somnade fort! Helt slut lillstumpan. Så jag ska krypa upp med älsklingen i soffan och kika på tv innan det är dags för oss att hoppa i säng.

Av Sandra - 7 februari 2015 22:10

Idag vart det jobb samtidigt för mig och Christian så farmor och farfar var här hemma med meya en stund. Jag hade en sittning som skulle ta ca 30 min men tog betydligt längre tid då min maskin fick den briljanta idén att inte samarbeta alls med mig idag! Det var en enorm test av mitt tålamod kan jag säga! Så tommie är snäll och skruvar lite med den innan jag har massa bokningar nästa helg. Beställde en ny dyrgrip till maskin idag! Kan vara jäkligt behändigt att ha två om en skulle börja krångla. Men jag fick lilla nasse klar iaf :) samt tre små hjärtan på magen och ett tappert försök till att rädda en stackars nalle puh som såg hemsk ut <3 han vart lite bättre nu iaf :) imorgon ska vi åka och hälsa på Paulina så länge älsklingen slipper åka och jobba :)

Fick göra så gott jag kunde med stackars puh björn <3

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards