ourfamily

Alla inlägg den 24 februari 2015

Av Sandra - 24 februari 2015 08:40

Verkar som att vi blir utan internet ännu en vecka!! Så jävla irriterad på comhem nu! Jag är ju lixom lite behov av internet för företaget. Får nog åka hem till mamma och pappa för att skriva ut mina kvitton på mailen, kolla kontot och betala in skatt osv. Känner mig extremt handikappad när jag inte kan fixa sånt hemma direkt! Då sånt man hålla på och komma ihåg såntkaaker istället för att få fixa på en gång efter varje jobb jag gjort. Igår var tindra på junis. Hon hade riktigt roligt där förutom att hon hade ramlat och slagit i svanskotan <3 hon klagade på att hon var öm där och fasen vilket blåmärke hon hade fått!
Sen berättade hon om en pojke där som slog en annan i ansiktet. Alltså tryckte upp honom mot väggen med handen runt halsen och slog till honom i ansiktet! Denna pojke som gjorde detta är lika gammal som tindra! Vad är det för fel?! Vad lär sig ungarna hemma? För det måste vara i hemmet det felar. Det är vi föräldrar som ansvarar för våra barns beteende. Sa iaf åt henna att om han skulle vara dum med henne också så måste hon komma till mig på en gång!

Lika bra jag slutar skriva om det! Blir bara iaf riter och nu går meya in iaf riter badrummet haha jag ska tydligen byta blöja på lilltjejen ;) hon har släppt en bomb :p

Fin morgon bild ala tindra ;)

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards