ourfamily

Alla inlägg under april 2015

Av Sandra - 14 april 2015 11:11

Inatt var meya vaken hela natten! Hon somnade riktigt vid 04.00 så då kunde jag äntligen somna :) hann sova ca 15 min innan tindra kom in haha. Upp igen och bädda ner henne på nytt. Så imorse funkade jag inte direkt. Tindra är på skolan och tar med sig Amelia hem idag. Vi har precis varit ute i sandlådan och grävt. Gungade lite och gick en sväng med mimmi innan vi gick in. Nu ska meya sova en stund. Vet inte Om jag kommer slockna också eller om jag ska missbruka kaffe så jag kanske blir lite piggare.

Det är ju klass återträff den 1 maj som jag hade tänkt att gå på en sväng men nu fick vi chansen att åka till fjällen den helgen så jag har ingen större lust att gå på träffen på fredagen får då är ju lixom resten av helgen förstörd när vi kunde haft skit mysigt i stugan. Så jag struntar att gå och åker med familjen till fjälls! :D Då kan jag och hjärtat passa på att fira våran förlovningsdag där <3 kan ta en promenad bort till restaurangen och äta nått gott och ta ett glas vin o bara känna lugnet <3

Skulle jobbat åt mamma idag men med noll sömn så sa kroppen ifrån. Jag har det jag gör hela tiden så sömn behövs! Ikväll ska jag iaf jobba vilket som!

Nä nu jäklar vart man trött!

Av Sandra - 10 april 2015 20:39

Ja ikväll var man ensam hemma :p eller ja meya och jag! Tindra bestämde sig för att lämna mig och sova hos mormor för att jag ska jobba hela dagen imorgon och jag börjar tidigt så förstår att det kan vara roligare hos mormor :) Christian är på en helkväll med jobbet så jag och meya har haft Timmy lamm maraton och käkat chips haha. Nu ska lilltjejen sova och jag ska glo lite på tv innan även jag hoppar i snarken. Efter jobbet imorgon så ska vi hem till mamma och pappa för att grilla :) första grillningen i år!

Jag försökte färga håret lila förut. Då jag har en extrem dille på lila! Alltså det skulle vara lite lila nyans i mitt svarta. Inte chock färgat :p meeeen det gick inge vidare. Vart mer körsbärs rött typish. Aja jag ska lägga i lila igen när jag får utväxt och se om det blir bättre om jag har i färgen lite längre :)

Blekte lite innan så det skulle göra nån skillnad

Chips monstret :)<3

Av Sandra - 8 april 2015 20:29

Ja vi hittade ett toppen hus! Vi bokade visning, vi var på banken, allt klart! :D visningen ska äga rum imorgon. Meeeen så får jag ett samtal från mäklaren om att säljaren precis sålt huset innan visning!!!! Gaaaah vad arg, sur, ledsen och besviken vi blev! Fick lixom inte ens chansen att vara med på budgivning :'( aja det är ju inte mycket att göra åt. Bara att kolla vidare och har vi tur så hittar vi vårat perfekta hus <3

I helgen vankas det massa jobb :) är några gaddningar jag ska få köra i färg så det ser jag fram emot! På fredag kommer äntligen skruttan hem också <3 känns som denna vecka har gått mycket långsammare än vanligt. Kan ju bero på att vi har vänt på veckorna för tindra nu så det kändes som om tiden går långsammare nu.
Och på måndag kommer massa skojj som jag beställt till firman :) köpte bland annat ett ljusbord. Sjukt efterlängtat! Man kan jobba så mycket effektivare då.

Nu verkar meya ha somnat så ska parkera mig i soffan och se vikings med mitt hjärta <3

Av Sandra - 6 april 2015 21:08

Denna helgen har tindra varit hos sin pappa så vi har inte firat någon påsk alls. Tjejerna har fått påskägg men sen har vi inte gjort något annat påskigt :p
vi har käkat jäkligt go mat! Vart black and white ena kvällen <3 fy fasen vad älsklingen får till köttet bra! Jag höll på att äta ihjäl mig på oxfilén <3 han gjorde bad till mig, jag har fått blommor, choklad doppade jordgubbar och massage <3 sen har vi myst, sett film och åkt på små roadtrips. Jag har jobbat också :) idag var en riktig slappar dag. Jag tänkte vila en stund på förmiddagen men det gick ju inte vidare ;) karln attackerade mig där jag låg så fridfullt haha sen vart jag kittlad och hoppad på ända tills jag gick med på en promenad istället för att sova :p aja så ett bad med meya och lite lunch så tog vi oss en rejäl promenad sen! Vi gick runt bosvedjans, mot birsta, tillbaka och sedan till Haga. Gick förbi morfars och morbrors grav också <3
När vi kom hem tänkte Christian lägga sig och slappa på sängen men det kunde han ju fet glömma!! Jag hämtade frysta grönsaker och gick till en stormande attack där han låg utfläkt på sängen i bara kallingarna mohahahaha. Sen gick jag fint och la tillbaka grönsakerna i frysen. Lallade på lite, fyllde en vattenpistol och förklarade krig ;) han vart ganska blöt ;) sen tog jag meya till skydd så han inte skulle kunna hämnas tihi :p en helt vanlig dag hos familjen pettersson :p

Två av helgens jobb

Mitt hjärta! Älskar dig så sjukt mycket <3 du får mig att känna mig som en prinsessa varje dag <3

Av Sandra - 2 april 2015 11:02

Jag har aldrig riktigt gillat påsken. Är en person som har förstört lockelsen med påsken för mig redan som liten haha men påskägg ska ungarna helt klart ha och ibland brukar vi måla ägg osv. Men denna påsken ska tindra till sin pappa så hon har bara fått ett ägg denna gången :) vi har pysslat med annat denna vecka istället. Hon har ju inte bett om att påsk pyssla heller så. Hon är nog mer av en halloween tjej :p
Nu till morgon så har vi tvättat lite här hemma och gjort oss iordning. Snart ska vi käka lunch och sedan bege oss mot alnöbadet. Vi hinner bada ett par timmar innan jag ska lämna tindra och vi ska iväg och bowla en sväng. Blir tindra, Amelia, jag och meya som ska bada. Bara brudar med andra ord :p nu ska meya sova en stund och tindra ska få springa upp till bonus farmor och hämta ett påskägg från dom <3 jag ska dricka kaffe så jag slipper få brutal huvudvärk :)

Har en tävling nu på min Facebook Mrs inky tattoo där jag lottar ut en gratis tatuering nu i påsk! Den skall göras i färg då det är min grej och det absolut mest givande för mig :)

Bjuder på en riktig tröttmössa i studion igår haha

Av Sandra - 1 april 2015 11:03

Har inte haft lust att skriva nu då det varit väldigt mycket runt omkring. Känner mig ganska stressad :/ just idag känns det dock riktigt bra! Jag städade överallt igår och jobbade en stund på kvällen. Så idag är det rent och snyggt = inget att stressa över :p så jag och meya har varit ute och njutit av solen. Sen fick hon nog och tultade hemåt. Gick till fel port men det är inte så lätt när alla ser likadana ut ;) men mami visade vägen till rätt dörr <3 utöver det så har tindra varit med mig och jobbat nu några gånger. Hon ville prova att tatuera så hon fick testa på övningsskinn :) hon tyckte det var jätte roligt men nån tatuerare skulle hon inte bli iaf för hon ska minst sagt bli polis :D go hjärta! Vi har pysslat denna vecka också. Vi har börjat göra "världar" en är snart klar så vi får färdigställa den och börja på en ny nästa vecka :) bilder på det kommer inom kort när vi är klara :p Nu ska jag hänga tvätt och koka kaffe för nu har meya tvär slocknat ;)

Kanske 2-3 sittningar kvar på denna sleeve sen är vi klara :)

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards