ourfamily

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra - 11 februari 2014 20:57

Nu är det inte långt kvar tills lilltjejen kommer och jag tror vi håller på att längta ihjäl oss allihopa. Barnmorskan frågade även idag om jag/vi var nervös eller rädd inför förlossningen och näää långt ifrån. Jag är faktist inte det minsta ängslig! Ont gör det ju det vet jag ju redan så finns ingenting att jaga upp sig för. Och som läget är nu så får dessa 30 dagar gärna flyga förbi :) foglossningen börjar bli ohållbar och jag vill verkligen inte behöva sätta mig i en rullstol. Utöver det så var alla prover och blodtryck m.m jätte bra och våran lilla panda ligger fortfarande med huvudet neråt och hjärtljuden var lika underbara som vanligt <3 tur någon har det mysigt ;)
Tindra har varit hos bonus farmor några timmar idag. Det var inte lika intressant att följa med till barnmorskan denna gången, nu har hon ju redan hört hjärtljuden så det var gamla nyheter hehe. Imorgon händer väl inte så mycket mer än förlossnings infon på sjukhuset. Sedan måste vi nog handla alla ingredienser till christians tårta. Han fyller ju år på fredag så tänkte väl bjuda på lite mat och tårta på lördag :)

Av Sandra - 9 februari 2014 21:53

Det var vad jag hade glömt :) var familjedag med christians jobb så det blev bowling och mat. Jag kan ju givetvis inte bowla nu så jag fick sitta och hejja på älsklingen samt vara lite avis :p efter det åkte vi och kikade på ett hus vi hittat. Var väldigt fint ( mest för nöjjes skull) än så länge :) sedan åkte vi hem och jag vart tvungen att vila ett par timmar. Christian passade på att baka bullar och göra middag <3 så jag har knyckt och smaskat på några hihi. Snart dags för sängen känner jag! Imorgon kommer skrutt hem igen och då ska vi till tandläkaren :) det tycker hon är jätte roligt :)

Av Sandra - 8 februari 2014 13:23

Igår kväll var jag och älsklingen ut och åkte en stund. Det är skönt att komma ut lite trots att det bara blir en tur i bilen :) Idag fick jag sovmorgon hehe en ganska lång sådan också. Och när jag vaknade så hörde väl christian hur jag låg och pep när jag försökte komma upp ( höfterna låser sig) så när han kom in så fick han ett bedrövligt: jag är hungrig haha ;) så jag fick lite frukost och nu slappar vi bara <3 vid fyra tiden ska vi på 40 års kalas en stund, trodde det var tidigare så kände mig lite stressad när jag slog upp ögonen så sent :)

Till veckan ska vi till barnmorskan igen. Se om tindra tycker det är lika häftigt med hjärtljuden denna gång också :) sedan ska vi på sjukhuset där dom hade lite förlossnings info m.m Det kan vara roligt att gå på då man inte blev erbjuden det när jag väntade tindra. Fanns bara ett datum vi hinner med innan lilltjejen är beräknad.
Det mesta är inhandlat till bb väskan också, är väl lite små prylar kvar. Vi får som sagt handla i omgångar när jag inte kan promenera omkring så länge.
Hmm vi ska göra nånting imorgon också men min gravid hjärna har glömt :p sååå om jag bestämt något med nån, var så snäll att påminna mig :D nää det kanske är dags att börja göra sig iordning :)

Av Sandra - 7 februari 2014 09:39

Igår var haidi här och tjattrade lite, sedan vart det middag med älsklingen innan vi åkte till tommie för att göra klart christians tatuering :) efter det blev det en fika hos therese och magnus. Jag trodde att det var fredag igår :p man blir lite förvirrad av att gå
hemma tror jag hehe. Men IDAG är det fredag :D var upp tidigt imorse, kunde inte somna om när christian klev upp så var lika bra att gå upp och fika för mig med :) nu börjar jag bli sömnig igen och ont har jag så
lika bra att vila nån timme :)

Av Sandra - 5 februari 2014 09:12

Kunde aldrig föreställa mig att jag skulle träffa dig, du har förändrat mitt liv totalt och jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag har aldrig trott på "den rätta" men du är MIN rätta! 




                           

Av Sandra - 4 februari 2014 14:05

Nu längtar jag till sommaren när man slipper halka omkring. Förra året var jag och Christian hos min syster i Göteborg. Christians föräldrar följde också med :) vi passade då på att fiska krabbor. Det var väldigt roligt och definitivt något vi vill göra om i sommar med små skruttisarna <3

v35

Av Sandra - 4 februari 2014 08:27

Nu är det inte allt för lång tid kvar innan lilltjejen kommer :) hon är ju beräknad på min födelsedag men vi tror hon kommer komma nåågra dagar innan hehe får se vem som gissat bäst :p

vart ett väldigt kort inlägg nu, har precis lämnat skrutt på skolan och behöver verkligen försöka sova lite. Har inte sovit en blund i natt då det piper när jag andas pga förkylningen ( håller på att bli galen) hoppas utmattningen tar över nu då så man kan blunda några timmar :)

Av Sandra - 3 februari 2014 14:54

Det började med att tindra åkte på hög feber och hosta, radan dagen efter var det min tur! :p jag är tydligen inte lika härdad som min dotter för hon var bra igen efter ett dygn men inte jag. Tre dagar senare så är man fortfarande hängig. Hoppas det blir bättre snart :) vi skulle gå på bio igår (söndag) men eftersom jag hade feber blev det myskväll med film i soffan istället. Städa skulle vi behöva göra också men orken infinner sig inte riktigt. Älsklingen jobbar och jag är mer el mindre som en tant på 90 år :p

På onsdag ska tindra till sin pappa och då ska vi göra ett till försök att gå på birsta en liten stund. Måste handla lite så vi kan packa klart väskan osv till förlossningen. Förra turen till birsta slutade med att min kropp gav upp efter ca 30 min. Och jag vägrar sätta mig i en rullstol!
Jag hade foglossning när jag väntade tindra också men måste säga att denna gången är 100 gånger värre. Men våran lilla ängel kommer snart och då är foglossningen ett minne blott <3
nu ska jag försöka få i mig nån fika!

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards