ourfamily

Alla inlägg under juni 2015

Av Sandra - 12 juni 2015 16:17

Dagen började lite stressigt men vart kanon :p först skolavslutning för tindra så nu är det äntligen dags för sommarlov!! :) efter skolavslutningen så åkte jag, tindra, meya, linn och Freja på max och tog varsin lyx Shake. Vi åkte såklart bonnie :p vart så fint väder så man måste ju utnyttja att man har cab ;) den jävlades såklart i dag när jag kom hem men det löser sig :)

Efter max så körde jag hem tindra till hennes pappa o linn. Hämtade sedan mormor på jobbet och åkte hem till dom för fika. Nu är vi hemma och meya vilar en stund igen. Snart dags att göra middag och imorgon ska vi ha en heldag med mormor och morfar. Åka på roadtrip och fiska, bara mysa på <3

Blåsig frilla ;)

Tindrs, linn och freja

Av Sandra - 11 juni 2015 11:35

Ja det skulle ju bli regn i fjällen i helgen och man har ju ingen vidare lust att sitta i en stuga bara så vi åker nån annan helg istället så det är mys väder och man kan vara ute och fiska på dagarna :) Vi åker nånstans och fiskar på lördag här hemma istället. Det skulle ju vara bättre väder här.
Imorgon är Tindras första skolavslutning! Herregud vad tiden går fort. Hon börjar andra klass efter sommaren! Sluta väx unge <3 Igår tog tindra med sig en kompis hem så vi åkte på drakborgen och lekte av oss :) tjejerna ville så klart åka nercabbat hehe. När vi lämnat alice hemma hos henne så ville tindra sova en natt hos mormor då det var ett tag sedan så vi åkte hem för att hämta nallen och sedan till mormor och morfar. Efter jag lämnat tindra så for jag och meya hem och hämtade pappsen för att sedan handla. Det vart nya sommar skor till alla oss brudar i familjen och massa mat.

Fick ett halsband som jag har önskat mig länge <3 Christian hade beställt det och överraskade mig härom dagen :D det var många om och men dock! Jag satt på golvet med meya och han bad mig blunda. Satt med ryggen emot honom. Då jag inte litar på min terrorist till Karl så fick han tjata lite om att jag måste blunda och att jag inte fick gömma ansiktet i händerna Hahaha. Tror alltid att han tänker jävlas med mig :p men så satt han på mig halsbandet istället! <3 snacka om att jag vart överlycklig :D tar aldrig av mig det!!

Av Sandra - 8 juni 2015 09:13

Jag längtar så sjukt mycket tills tindra har sommarlov. Jag ska bara stå ut till på fredag! Sen är hon ledig och vi har hela dagarna till att hitta på saker i fin vädret :D Nu i helgen så sov amelia här. Dom lekte massa, fick gå på pizzerian och käka, och vi köpte massa gotta. Det var sånt skit väder så vi tänkte bara mysa hemma först men på kvällen vart det uppehåll så vi åkte ner på cruisingen en sväng :) klädde på ungarna för kung och fosterland och körde ner caben :) det tyckte dom var jätte mysigt <3 vi tog med oss massa godis i bilen så dom kunde gotta sig där bak :) Klockan drog iväg fort så vi åkte hem och kikade på film en stund innan det var dags för sängen. På söndagen så jobbade jag. Christian tog med sig ungarna på birsta en sväng och dom fick välja några leksaker. När jag kom hem var det städat överallt. Meya sov middag och älsklingen hade gjort mat <3 jag hade också fått en present från birsta :D en ny parfym! Den luktade jätte gott <3 hihi

Ska försöka hitta på nått skojj nu i veckan. På fredag åker tindra till sin pappa och vi åker till fjällen. Så jäkla drygt att Christian inte kunde få ledigt på skolavslutningen :( en annan hann före att söka ledigt..... aja inte mycket att göra åt.
Nu är det dags för frukost!

Börjat fylla älsklingens koi med färg också :)

Av Sandra - 5 juni 2015 11:50

Åh sommaren kan inte sätta igång fort nog!! Synd att det ska blåsa så mycket :( idag kommer tindra hem! :D <3 sen ska vi till vetrinären med mimmi så dom får kika på hennes öga igen.
Nu ska jag äta nån lunch och slappa en stund medans meya sover :)

Av Sandra - 3 juni 2015 10:29

Jävla tjejvecka! Har inte haft sån här värk sen innan jag fick båda tjejerna! Aja bara att härda ut. Helgen har bara flugit förbi och det känns som man knappt hinner med något :p var kalas för tindra på lördagen och jag lyckades såklart bränna mig i solen haha. Hade massa lekar, fika och ansiktsmålning för ungarna. Varken jag eller linn kom undan. Vi vart målade vi med :p på morsdag vankades det jobb. Men älsklingen var med mig hela dagen i studion då mormor och morfar hade meya. Vi har börjat öva på att nån annan ska få lägga henne. Vi ska ju bo på hotell i juli för att fira våran bröllopsdag så då skulle mormor och morfar vara barnvakt och sova hos oss :) det var inga problem att ha henne och lägga henne iaf. Gick lika bra som förra gången så nästa gång går dom prova att sova här så vi vet att det funkar om hon vaknar på natten. Men jag känner mig helt lugn :) kommer inte vara några problem <3
Nä nu ska jag krypa ihop i fosterställning och tycka synd om mig själv :p

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards