ourfamily

Alla inlägg den 11 juni 2015

Av Sandra - 11 juni 2015 11:35

Ja det skulle ju bli regn i fjällen i helgen och man har ju ingen vidare lust att sitta i en stuga bara så vi åker nån annan helg istället så det är mys väder och man kan vara ute och fiska på dagarna :) Vi åker nånstans och fiskar på lördag här hemma istället. Det skulle ju vara bättre väder här.
Imorgon är Tindras första skolavslutning! Herregud vad tiden går fort. Hon börjar andra klass efter sommaren! Sluta väx unge <3 Igår tog tindra med sig en kompis hem så vi åkte på drakborgen och lekte av oss :) tjejerna ville så klart åka nercabbat hehe. När vi lämnat alice hemma hos henne så ville tindra sova en natt hos mormor då det var ett tag sedan så vi åkte hem för att hämta nallen och sedan till mormor och morfar. Efter jag lämnat tindra så for jag och meya hem och hämtade pappsen för att sedan handla. Det vart nya sommar skor till alla oss brudar i familjen och massa mat.

Fick ett halsband som jag har önskat mig länge <3 Christian hade beställt det och överraskade mig härom dagen :D det var många om och men dock! Jag satt på golvet med meya och han bad mig blunda. Satt med ryggen emot honom. Då jag inte litar på min terrorist till Karl så fick han tjata lite om att jag måste blunda och att jag inte fick gömma ansiktet i händerna Hahaha. Tror alltid att han tänker jävlas med mig :p men så satt han på mig halsbandet istället! <3 snacka om att jag vart överlycklig :D tar aldrig av mig det!!

Presentation


Mitt namn är Sandra! Jag är 27 år. Min familj består av min man Christian och våra 3 barn Simon (9år) Meya 2 år och snart kommer lilla junior till världen. Vi har också våran go valp Cane som är en cane corso samt våran nakenkisse eris.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards